Promotia lunii

Urmareste zilnic

In fiecare luna oferim cu drag promotii si oferte la toate rochiile noastre de mireasa in salonul nostru din Arad. In luna Iulie avem cele mai multe modele pe stoc si cele mai mari REDUCERI din AN. Programati-va din TIMP pentru a va putea bucura de toate aceste beneficii! Promotiile sunt oferite atat in voucere valorice cat si in accesorii pentru a intregi si a complementa orice rochie de mireasa cumparata din cadrul salonului nostru .

10 Februarie 2024

Noua noastra locatie

Odata cu finalizarea noului nostru salon de rochii de mireasa din Arad , va vom anunta exact locatia. Toate vizitele la salonul nostru se vor face doar pe baza de programare in pagina noastra. Salonul noastru nu are un program de functionare in cadrul unui orar stabilit. Va multumim pentru intelegere

Comanda o rochie de mireasa

Cum comand o rochie de mireasa

Doresc sa imi comand rochia de mireasa si nu am cum sa vin acasa pentru masuratori si proba. Ok nimic mai simplu, In cadrul formularului de Programare la proba din pagina noastra aveti optiunea la subiect "Comand rochie de mireasa" odata formularul trimis noi va vom contacta urmand sa stabilim partea cu masuratorile in functie de modelul ales cat si partea juridica si financiara.

m
Implinirea noastra profesionala este sa facem miresele fericite

Ai nunta in 2024?

Placere, sfaturi utile, atmosfera placuta modele de rochii de mireasa deosebite si variate, le regasiti in salonul noastru!

m
X